tisdag 14 juni 2011

Hua Hin


Befinner mig på varmare breddgrader just nu, nämligen i Thailand i en hel månad. Jag, mamma och Jesper har varit här i precis en vecka nu. Sitter ute på vår balkong med utsikt över havet och myggbett på i princip hela kroppen. Vi bor på ett hotell med HÄSTAR. Ska passa på att rida imorgon även om det var flera år sedan jag gjorde det sist.








2 kommentarer:

  1. åh gud HALLELUJAH snälla snälla SNÄLLA blogga ASMYCKET därifrån!!! jag måste seriöst ha en asdetaljerad inblick i exakt ALLT du har för dig, annars går jag fan under. saknar dig så jävla mycket mitt lilla hjärta. fler, tusen miljoner fler såna här inlägg! så blir jag glad <3 och vill du ha nåt från london? säg till så tar jag med, bara det inte är för tungt eller stort så jag får plats med det i väskorna :D men gud vad fint med utsikten! och ååh, kul att få rida!? på HOTELLET!? haha värsta posha livsstilen du har ny sophie. jag känner knappt igen dig ^^ klia inte PÅ myggbetten, klia RUNT! annars blir mamma bilo sur på dig. tusen miljoner kramar som gör att du inte kan andas och som nästan ger dig blåmärken. love you. din bilo <3

    SvaraRadera
  2. haha sötnos christina! Ska försöka blogga så mycket som möjligt (vilket typ innebär ett inlägg i veckan för min del...eller ett i månaden?) Jag red ju idag...gick inte speciellt bra haha. gjorde ont också! men det var kuwl att klappa de sneela hestarna =)
    Jag har kliat sönder alla mina myggbett!!! Har iaf myggolja nu! vad skulle jag göra utan digggg? <3

    SvaraRadera